fredag 4. oktober 2013

Helsekost bransjens hvitsnipper - Desember 2010

Hei kjære lesere, formen har ikke vært helt på topp så derfor har det vært litt stille fra denne kanten. Skal straks til legen for og få en update på Frk Lever. 

                                                                                                                   


Helsekost bransjens hvitsnipper – desember 2010

Jeg tar kontakt med det firmaet som produserte den mirakelkuren jeg tok. På hjemmesiden deres, som jeg ikke hadde sett før jeg ble syk, stod det ”full renselse av leveren og gå ned en til to størrelser”. 

Det var ganske så frustrerende å lese der jeg satt med akutt leverbetennelse hadde hatt organsvikt, fått begynnende skrumplever og var generelt gul i huden. Jeg fant frem til en kontaktperson og skrev en lang mail om alt som hadde skjedd. Fikk en veldig hyggelig mail tilbake, hvor det stod at de var veldig lei for dette og at de vil hjelpe meg på alle mulige måter. Tenkte i mitt stille sinn at jammen i meg hyggelige folk dette, dette var de jo oppriktige lei seg for. 

Den gang da. Det ble med den ene hyggelige mailen. Etter det har det vært en kamp og de har ikke hjulpet til med noe som helst. Rett og slett bare vært stygge. Vridd seg unna en hver mail og til og med legger de skylden på den ene paraceten jeg tok samme uken. De mener oppriktig at det er den ene tabletten som gjorde meg syk. Paracet som er forsket på opp og i mente, paracet som jeg har tatt for hodepine og feber så lenge jeg kan huske. Hvem er det som ikke har tatt paracet?? Det var tre tilsvarende tilfeller som også hadde inntatt dette preparatet og blitt syke. De hadde mange av de samme symptomene men ble ikke så syke. Så var vanskelig for legene å linke det opp mot dette. Men vil nå si at jeg tror i hvert fall at det skyldes denne mirakelkuren som dessverre fortsatt finnes på markedet. Men i følge hjemmesiden – ”Ny og bedre utgave!” Det skal sies at det kan ha vært en feilproduksjon av denne mirakel kuren som jeg tok sommern 2010. De skal ha for at de i hvert fall, som de skrev til meg hadde fjernet denne fra markedet. 

Dessverre for meg er at laboratoriet på Grays Aker klarte å kaste selve emballasjen av de tablettene jeg hadde tatt. Så der så firmaet bak, sitt snitt til å vri seg unna nok engang. Feige som de er. Jeg sitter fortsatt igjen syk og med en lever som ikke fungerer som den skal. Jeg hadde da i det minste trodd og håpet at noen ville ta ansvar, men den gang ei. Sleipe hvitsnipper som de var ringte de sykehuset (laboratoriet) De må ha løyet for de fikk konfidensiell informasjon som de ikke skulle fått om meg og min journal. Dette brukte de selvsagt mot meg, fikk følelsen at de frydet seg at sykehuset hadde kastet emballasjen ved en feil. Så da så de sitt snitt til å legge ”skylden” over på paraceten. Denne kampen har vart snart i tre år, dere skal få hele historien.

Fortsettelse følger…